08 maart 2006

Pokeren in Lokeren

In Lokeren ondervonden we weer hoe verschillend ‘spelregels’ kan lopen. Het blijft onvoorspelbaar. In de voormiddag deden we alle moeite van de wereld om ons tekst weer eens nieuw experimenteel leven in te blazen. We probeerden elkaar te verrassen door onverwachts nieuwe toontjes aan te slaan of gewoon anders te spelen. Toch bleef de zaal er erg koel bijzitten en kregen de voorstelling naar ons gevoel moeilijk van de grond.
Na de eerste voorstelling repeteerden we dan ook terug aan het huwelijksritueel en bespraken een aantal slordigheden. Neen, we laten ons niet kennen!
’s Namiddags kreeg het publiek een zeer degelijke versie van ons stuk te zien. Ritme & tempo swingden weer stevig de pan uit. De sjwoeng en de dramatiek wisselden elkaar goed af. Eén ding viel tegen; hethuwelijksritueel was slordig. Tja, dan repeert ne mens nog eens extra! Laten we nu maar gewoon blij zijn dat we terug op wieltjes staan en rollen als nooit te voren! Diest, here we come!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Tis Merlina hier,

Een mindere keer hoort er ook bij. Das allemaal niet zo erg! Proficiat voor het nog repeteren op tournee (en dat zelfs na 30 keer spelen). Professioneel op en top! Ben trots :-)

Diest is cool (ben daar geboren en wij gaan daar altijd naar de GB).

Anoniem zei

het was heel goed en grappig

Anoniem zei

foto's zijn op komst maar zaten effe vast in het apparaat...

x

Marjorie